Szipál Péter gyakorlati oktatás

Bízunk benne, hogy Szipál Pétert a modellfotós közösségben nem kell bemutatni. Sokáig Amerikában élt és dolgozott, színvonalas és ismert magazinok, művészek, filmsztárok fotósaként.

maxresdefault

Klubunk alapító tagjai közül többen is az ő segítségével sajátították el a modellfotózás alapjait és fejlesztették tudásukat előadásain, workshopjain.

Szeretnénk megadni most a lehetőséget másoknak is, akik úgy érzik, szívesen tanulnának tőle. A Magyar Modellfotós Klub szervezésében igyekszünk lehetőséget biztosítani tagjaink és regisztrált modelljeink számára, hogy ingyenesen látogassák a jövőbeni előadásokat és kedvezményesen vehessenek rész az általunk szervezett, Szipál Péter által vezetett gyakorlati órákon.

Péter következő gyakorlati oktatása 2023. november 25-én 10 – 13 órai időpontban lesz, Budapesten, Hollán Ernő utca 3 kapucsengö 7 címen, Péter műtermében.

Az előadás témája: Stúdió világitások és fényformálók használata. Péter megmutat néhány modell fotókhoz használható világítást és azt, mit mikor használ. Ezután ezt a jelen lévő modellel ( Verbovszki Barbara ) gyakorolni is lehet.. A workshop közben természetesen várjuk a kérdéseket is. Maximum 6 fotós jelentkezését tudjuk fogadni, Péter díjazása tagjaink részére ingyenes, Barbara díjazása és a műterem költségarányos része terhel csak benneteket.