Szipál Péter előadás

Bízunk benne, hogy Szipál Pétert a modellfotós közösségben nem kell bemutatni. Sokáig Amerikában élt és dolgozott, színvonalas és ismert magazinok, művészek, filmsztárok fotósaként.

maxresdefault

Klubunk alapító tagjai közül többen is az ő segítségével sajátították el a modellfotózás alapjait és fejlesztették tudásukat előadásain, workshopjain.

Szeretnénk megadni most a lehetőséget másoknak is, akik úgy érzik, szívesen tanulnának tőle. A Magyar Modellfotós Klub szervezésében igyekszünk lehetőséget biztosítani tagjaink és regisztrált modelljeink számára, hogy ingyenesen látogassák a jövőbeni előadásokat és kedvezményesen vehessenek rész az általunk szervezett, Szipál Péter által vezetett gyakorlati órákon.

Péter előadása. 2020. február 29-én 17.30 – 20.30 órai időpontban lesz, Budapesten, Hollán Ernő utca 3 kapucsengö 7 címen.

Az előadás témája: képelemzés glamour-fehérneműs és akt fotókon. Péter a saját képein meséli el, mit miért és hogyan csinált azokon. Lehetőség lesz a saját képeinken is tanulni. Ha valaki küld vagy hoz saját képet, Péter azokon is elmondja mire érdemes figyelni vagy mi miért jó azokon. Az előadás után lehet majd jelentkezni Péter portré és divat témájú gyakorlati kiscsoportos műtermi képzésére is.