Fotószombat

Klubunk rendszeresen megszervezi a Fotószombatokat, ahol kiscsoportos glamour és aktfotózásokat tartunk különböző műtermekben, helyszíneken. A műtermekben több, különböző stílusban berendezett helyiségben lehet fotózni, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. Találkozóink tapasztalatcserére, ismeretek megosztására és gyakorlásra szolgálnak.

Következő rendezvény:

2021. június 26. szombat 10 órai kezdéssel.
“Lightroom Fotóstúdió“, Budapest, Károlyi István u. 10.

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész 8 fotós esetén 32.000 Ft. ,mely tartalmazza a modellek, sminkes, fodrász díjazását és a műterem bérleti díját. Ha nem vagy egyesületünk tagja, a költségeken felül a szervezésért 8.000 Ft.-ot fogunk kérni tőled.

Kettő modellel fogunk dolgozni, mindenki fotózhat mindegyik lánnyal, különböző helyszíneken. Egy-egy modellel 4 fotósnál nem fotózunk többen. A modelleket sminkes készíti fel a fotózásra.

Modellek:

Zsófi,Való Világban szerepelt modell ( Divat, fehérnemű ),

 

Ágota ( Akt )

A jelentkezéseknél 2021.06.19-ig a klubtagok előnyt élveznek.

A rendezvényre jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.