Magyar Modellfotós Klub Egyesület tagfelvétel

Ha tagunk szeretnél lenni és élvezni szeretnéd a tagsággal járó előnyöket, közénk szeretnél tartozni a következőket kell tenned:

El kell olvasnod Klubunk alapszabályát és etikai szabályzatát , az azokban foglaltakat pedig el kell fogadnod, betartanod.

Fontos, hogy tiszteletben tartsad az alkotói szabadságot, megbecsüld és tiszteld tagtársaid alkotó munkáját, függetlenül attól, hogy mit és hogyan fotografálnak, vagy hogy személy szerint neked az tetszik vagy nem.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tagságunk leellenőrízhető és aktív fotós tevékenységgel rendelkező emberekből álljon.

Manapság, amikor mindenki fotós, nagyon fontos nekünk az értékelhető és könnyen elérhető, áttekinthető referencia. Facebook oldalon található képgalériát sajnos nem tudunk elfogadni. E nélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezésedet!

Készítsed el néhány mondatban „szakmai önéletrajzodat”. Ha kezdő fotós vagy modell vagy, akkor kérünk, hogy fogalmazzad meg a fotózással illetve a modellkedéssel kapcsolatos céljaidat, motivációdat.

Egyesületi tagként regisztrációs díj nélkül részt vehetsz az összes rendezvényünkön, használhatod közösségi portálunkat, kedvezményeket kapsz a partnerprogramban részt vevő cégektől és szolgáltatóktól, weboldalunkon keresztül növelheted saját weboldalad látogatottságát. Végül, de nem utolsó sorban fényképes klubtagsági kártyánkat is megkapod, mely a fotós vagy a modell presztízsedet is növelheti. Az Egyesület működtetése, a programok szervezése, a weblapunk fenntartása költségekkel jár, ezért a tagdíj havi 1.000 Ft. Modelleknek annyi kedvezményt tudunk adni, hogy a tagdíjat az első Egyesületi fotós számára végzett fizetős munkád honoráriumából rendezed, de legkésőbb a regisztrációdtól számított két hónap múlva. Jelentkezésed után a válasz e-mailben megadjuk neked a bankszámla adatainkat.

Kérünk, a Belépési nyilatkozatot kitöltve és aláírva, szkennelve ( le is fotózhatod ) juttassad vissza számunkra erre az e.mail címre:info@modellfotosok.hu

Dokumentumok:

Belépési nyilatkozat

Belépési nyilatkozat modelleknek

Alapszabály

Etikai kódex