Gyakorlott modelleket keresünk

Fotósaink az egyre magasabb szintű tudásuk birtokában gyakran keresnek olyan modelleket, akik aktfotózást nem vállalnak, de gyakorlottak és tapasztalattal rendelkeznek a modellkedés világában. Velük olyan fotózásokat tudnak megvalósítani, melyeket kezdőkkel nem, vagy csak nagyobb nehézségek és indokolatlan többletmunka árán. Ezek lehetnek divat, fehérneműs, glamour fotózások, tehát nem kell levetkőzni hozzá!

Olyan modelleknek kínálunk adatbázisunkban ingyenes megjelenést, akik szeretnének fotósainktól megrendeléseket kapni, megfelelő modell gyakorlattal és referenciákkal rendelkeznek. A gyakorlat ez esetben azt jelenti, hogy rendszeresen dolgozol modellként és a referenciáidat nem Facebook-ra feltöltött szelfik alkotják javarészt. Keresünk kezdő modelleket is, de az ő számukra ezeket a lehetőségeket kínáljuk.

Ha érdekel ez a lehetőség, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot (A „mit vállalsz?” TFCD- alapon részre értelemszerűen csak akkor írj be valamit, ha esetleg vállalsz TFCD-fotózást is. A fizetőshöz kérünk írjad be, milyen fotózásokat vállalsz. Kérünk, az üzenetedben tüntesd fel, hogy gyakorlattal rendelkező nem aktmodellként jelentkezel ) :