Téli évadzáró Fotószombat

Klubunk a nagy népszerűséget elért Fotószombatok idei záró rendezvényével szeretné búcsúztatni a téli műtermes szezont és egyben megnyitni a nyári szabadtéri fotózásokat. Az évadzáró rendezvényt is egy színvonalas műteremben tartjuk. A műterem több, különböző stílusban berendezett helyiségből áll, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. A rendezvényen három termet fogunk bérelni a műteremben.

Olyan modelleket fogunk meghívni akikkel kevés lehetősége van dolgozni klubunk fotósainak.

A rendezvényre az eddigiektől eltérően nem Klubtag fotósokat nem fogadunk, azon csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt.
A rendezvény időpontja:

2017. május 27. szombat 9:30 órai kezdéssel.
Budapest, NDustrial studios, XI. ker, Galváni utca 6.

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész a létszámtól függően 30.000 Ft. mely tartalmazza a modellek díját, a műterem bérleti díját és a  közösen elköltött enni és innivalókat.

Az évadzárón 3 fotós fog együtt dolgozni modellenként.

Jelentkezni lehet Szalai Jánosnál.

A fotózásra jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.