Fotózás Szentendrén luxus villában

2017. április 22-23. -án egy Szentendre melletti luxus kivitelű villában töltünk egy hétvégét, akt- és glamour fotózással. A fotózások több – terveink szerint 3 fizetett akt modellel történnek majd. A korábbi fotós táborok tapasztalatai alapján több kérés érkezett hozzánk, hogy tapasztaltabb fotósok koordinálják, segítsék 42877770olyan fotós társaink munkáját, akiknek erre igényük van. Ezért az április 22.-i fotózás Haris Gábor és Szalai János koordinációja mellett lesz megszervezve, lehetőséget adva 6 fotós számára, akik igénylik ezt. Megtudhatjátok, hogy az adott szituációban mit miért, milyen beállításokkal, fényekkel fotóznak és ti is kipróbálhatjátok ezt..

A modellek rövid bemutatását megnézheted itt.

A fizetett aktmodellek díjazása – a hétvégére 45.000 Ft., a szállást természetesen mi biztosítjuk.


Várható költségek fotósok számára
– A fotózás egy napos. Így a két nap alatt 8 fotósnak lesz lehetősége részt venni a rendezvényen. Egyesületi fotósként 30.000 Ft költséggel számolhatsz, mely tartalmazza a villa bérleti díját és a modelleknek fizetendő 42877808honorárium egy fotósra eső részét is. Ha nem vagy Egyesületünk tagja, 5.000 Ft. regisztrációs díj fog még terhelni, melyet az általunk elvégzett szervező munkáért fizetsz részünkre. ( Itt jelentkezhetsz tagnak az Egyesületbe )

A modellek és fotósok részére elkészítettünk egy nyilatkozatot, amelyet aláírva kérünk visszaküldeni (szkennelve vagy lefotózva is megfelel). Ebben mindenki elfogadja az abban leírtakat. Így nem kell minden fotósnak minden modellel külön szerződést kötnie, megelőzendő a későbbi vitákat, például a fotók felhasználása kapcsán.

Részvételi feltételek akt modelleknek és aktmodellel dolgozó fotósoknak (csak ennek aláírása után tudsz részt venni 42877802katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

Részvételi feltételek nem akt modelleknek és nem aktmodellel dolgozó fotósoknak(csak ennek aláírása után tudsz részt venni a rendezvényen): katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

A rendezvényre jelentkezhetsz a kontakt formulánkon keresztül, a szalaijanos@modellfotosok.hu email-címen vagy a 70/380-5462 telefonszámon Szalai Jánosnál. A jelentkezéseknél 2017.03.23-ig a klubtagok előnyt élveznek. A jelentkezés onnantól válik érvényessé, ha a villa rád eső bérleti díját (18.750 Ft) átutalod az Egyesület számlájára. Az átutalt összegről természetesen számlát állítunk ki.