Fotózás medencés villában

2018. július 28. -án egy csévharaszti medencés villában töltünk egy napot, akt- és glamour fotózással. A fotózások több – terveink szerint 2 akt modellel történnek majd, 6 fotós számára. A fotózás 10 órakor kezdődik.

A modellek Varga Barbara

és Botos Mariann

lesznek.


Várható költségek fotósok számára
– A fotózás egy napos. 6 fotósnak lesz lehetősége részt venni a rendezvényen. Egyesületi fotósként 21.000 Ft költséggel számolhatsz, mely tartalmazza a költségeket és a modelleknek fizetendő honorárium egy fotósra eső részét is. Ha nem vagy Egyesületünk tagja, 5.000 Ft. regisztrációs díj fog még terhelni, melyet az általunk elvégzett szervező munkáért fizetsz részünkre. ( Itt jelentkezhetsz tagnak az Egyesületbe )

A modellek és fotósok részére elkészítettünk egy nyilatkozatot, amelyet aláírva kérünk visszaküldeni (szkennelve vagy lefotózva is megfelel). Ebben mindenki elfogadja az abban leírtakat. Így nem kell minden fotósnak minden modellel külön szerződést kötnie, megelőzendő a későbbi vitákat, például a fotók felhasználása kapcsán.

Részvételi feltételek modelleknek és a fotósoknak (csak ennek aláírása után tudsz részt venni katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

A rendezvényre jelentkezhetsz a kontakt formulánkon keresztül, vagy a rozsavolgyi.gabor@modellfotosok.hu email-címenRózsavölgyi Gábornál. A jelentkezéseknél 2018.07.20-ig a klubtagok előnyt élveznek.