Fotózás egy üvegfúvó műhelyben

2017. szeptember 30-án Bárdudvarnokon töltünk egy szombatot, – a Gosztonyi kúriában – akt- és glamour fotózással.
Néhány szó a helyszínről: A Gosztonyi kúria a XIX században épült, utolsó tulajdonosa, Gosztonyi Mária keramikus és festőművész aki részben Olaszországban folytatta tanulmányait. A kúria évek óta nemzetközileg elismert üvegművészeti alkotótelepként  is funkciónál, és Gosztonyi3egész évben megtekinthető az ország legjelentősebb üvegművészeti kiállítása is a helyszínen. Gosztonyi kúria teljes területe használható a rendezvény alatt, két üveghutával, festő műteremmel, kiállítóterekkel, pincével, és rengeteg vadszőlővel borított falfelülettel. Az egyik kemence egész nap a rendelkezésünkre áll, szakember segítségével, így akár a modellek is szimulálhatják az üvegkészítést. A rendezvényen tervezett maximális létszáma 6 fotós és 3 modell.

A fotózás modelljeinek rövid bemutatását megnézheted itt.

Természetesen a fotós-modell arányt úgy alakítjuk ki, hogy mindenki dolgozhasson mindenkivel.

. Várható költségek fotósok részére:  Az odautazást közösen, szervezetten oldjuk meg hogy ezzel is csökkentsük a költségeket (Budapestről 2x200km-rel számolhatsz). A költségekből az egy fotósra jutó rész kb. 28000 forint fotósonként. Ha nem vagy Egyesületünk tagja, 5.000 Ft. regisztrációs díj fog még terhelni, melyet az általunk elvégzett szervező munkáért fizetsz részünkre. ( Itt jelentkezhetsz tagnak az Egyesületbe )

Gosztonyi2A modellek és fotósok részére elkészítettünk egy nyilatkozatot, amelyet aláírva kérünk visszaküldeni (szkennelve vagy lefotózva is megfelel). Ebben mindenki elfogadja az abban leírtakat. Így nem kell minden fotósnak minden modellel külön szerződést kötnie, megelőzendő a későbbi vitákat, például a fotók felhasználása kapcsán.

Részvételi feltételek modelleknek és a modellekkel dolgozó fotósoknak (csak ennek aláírása után tudsz részt venni a
rendezvényen): katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

A rendezvényre jelentkezhetsz a kontakt formulánkon keresztül, vagy a rozsavolgyi.gabor@modellfotosok.hu email-címen Rózsavölgyi Gábornál. A jelentkezéseknél 2017.08.30-ig a klubtagok előnyt élveznek.