Fotószombat

Klubunk rendszeresen megszervezi a Fotószombatokat, ahol kiscsoportos glamour és aktfotózásokat tartunk különböző műtermekben, helyszíneken. A műtermekben több, különböző stílusban berendezett helyiségben lehet fotózni, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. Találkozóink tapasztalatcserére, ismeretek megosztására és gyakorlásra szolgálnak.

Következő rendezvény:

2020. március 28. szombat 10 órai kezdéssel.
“J68 Stúdió“, József krt. 68. 18-as kapucsengő 3. emelet 24. Budapest,

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész 6 fotós esetén 16.750 Ft. ,mely tartalmazza a modellek, sminkes-fodrász díjazását és a műterem bérleti díját. Ha nem vagy egyesületünk tagja, a költségeken felül a szervezésért 8.000 Ft.-ot fogunk kérni tőled.

Kettő modellel fogunk dolgozni, mindenki fotózhat mindegyik lánnyal, különböző helyszíneken. Egy-egy modellel 2-3 fotósnál nem fotózunk többen.

Modellek:

Dóri ( akt ),

 

 

Eszter ( fehérnemű )

A jelentkezéseknél 2020.03.21-ig a klubtagok előnyt élveznek.

A rendezvényre jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.