Fotószombat

Klubunk rendszeresen megszervezi a Fotószombatokat, ahol kiscsoportos glamour és aktfotózásokat tartunk különböző műtermekben, helyszíneken. A műtermekben több, különböző stílusban berendezett helyiségben lehet fotózni, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. Találkozóink tapasztalatcserére, ismeretek megosztására és gyakorlásra szolgálnak.

Következő rendezvény:

2018. február 24. szombat 10 órai kezdéssel.
Budapest, “TEREM22 műterem” Budapest XXII. Háros utca 1-3. 7-es épület

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész a létszámtól függően kb. 25.000 Ft. mely tartalmazza a modellek díjazását és a műterem bérleti díját. Ha nem vagy egyesületünk tagja, a költségeken felül a szervezésért 5.000 Ft.-ot fogunk kérni tőled.

Kettő modellel fogunk dolgozni, mindenki fotózhat mindegyik lánnyal, különböző helyszíneken. Egy-egy modellel 3-4 fotósnál nem fotózunk többen.

A rendezvényen a szakmai irányítást Szipál Péter látja el.

Modellek: Taray Kriszta ( akt ) és Régi Rebeka ( akt ).

A jelentkezéseknél 2018.02.17-ig a klubtagok előnyt élveznek.

A rendezvényre jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.