Fotószombat

Klubunk rendszeresen megszervezi a Fotószombatokat, ahol kiscsoportos glamour és aktfotózásokat tartunk különböző műtermekben, helyszíneken. A műtermekben több, különböző stílusban berendezett helyiségben lehet fotózni, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. Találkozóink tapasztalatcserére, ismeretek megosztására és gyakorlásra szolgálnak.

Következő rendezvény:

2018. március 31. szombat 10 órai kezdéssel.
Budapest, “Lightroom műterem” Budapest IV. Károlyi István utca 10.  ( a gyárudvarban a portásépület mögött jobbra a legfelső emeleten. )

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész a létszámtól függően kb. 19.500 Ft. mely tartalmazza a modellek díjazását és a műterem bérleti díját. Ha nem vagy egyesületünk tagja, a költségeken felül a szervezésért 5.000 Ft.-ot fogunk kérni tőled.

Kettő vagy három modellel fogunk dolgozni létszám függően, mindenki fotózhat mindegyik lánnyal, különböző helyszíneken. Egy-egy modellel 3-4 fotósnál nem fotózunk többen.

Modellek: Ana Zemetti ( akt ), Régi Rebeka ( akt ), Fülöp Anita ( fehérnemű ).

A jelentkezéseknél 2018.03.17-ig a klubtagok előnyt élveznek.

A rendezvényre jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.