Fotószombat Plusz

Klubunk a nagy népszerűséget elért Fotószombatok sorát szeretné bővíteni ezzel a rendezvénnyel. A műterem több, különböző stílusban berendezett helyiségből áll, lehetőséget adva változatos, több témájú és stílusú kép elkészítésére. A rendezvényen az egész műtermet bérelni fogjuk. Olyan modelleket fogunk meghívni akikkel kevés lehetősége van dolgozni klubunk fotósainak.

Modellek: Bocsi Barbara ( takart akt ), Lengyel Polett ( fehérnemű ).

Megfelelő számú jelentkezés esetén harmadik modellt is hívni fogunk.

A rendezvényre az eddigiektől eltérően nem Klubtag fotósokat nem fogadunk, azon csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt.
A rendezvény időpontja:

2018. április 28. szombat 10 órai kezdéssel.
Budapest, “TEREM22 műterem” Budapest XXII. Háros utca 1-3. 7-es épület

A fotózás önköltségéből az egy fotósra jutó rész a létszámtól függően 35.000 Ft. mely tartalmazza a modellek díját és a műterem bérleti díját.

A rendezvényen 3-4 fotós fog együtt dolgozni modellenként.

Jelentkezni lehet Szalai Jánosnál.

A fotózásra jelentkezés feltétele a Magyar Modellfotós Klub résztvételi feltételeinek elfogadása. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.