Modelleket keresünk – kezdőket és gyakorlottakat is

Keresünk kezdő és gyakorlott modelleket. Rendszeresen szervezünk rendezvényeket, fotózásokat mind gyakorlott, mind kezdő modellek részére. Ha érdekel ez a lehetőség katt ide! Ha gyakorlott modellként érdeklődsz és tagjainktól is szeretnél megrendeléseket kapni, katt ide. Ha gyakorlott aktmodellként érdeklődsz, kérjük jelentkezz és tájékoztatunk a részletekről! katt ide! Ha még gyakorlattal és referenciákkal nem rendelkezel, kérjük olvasd tovább az általunk kínált lehetőségeket!

Azon modellek részére, akik még csak ismerkednek a modellkedéssel, netán csak érdeklődnek iránta egyenlőre, más lehetőségeket biztosítunk:

ModellkeresésAhhoz, hogy fizetős munkáid legyenek, gyakorlat kell, referencia és meg kell, hogy ismerjenek. Rengeteg kezdő modell van, akik még nem ismerik a modellkedés alapjait, a kamera előtti viselkedést és a modellkedéshez kapcsolódó dolgokat. Velük inkább a fotósoknak van munkája, mint fordítva. Tanítani kell nekik azokat a dolgokat, amik egy gyakorlott modellnek természetesek. Számukra ezeket a dolgokat a fotósnak kell elmagyarázni. Ameddig ezen a szinten nem jutsz túl, addig leginkább TFCD munkáid lesznek.

Ha ezt megtanulod egy modelliskolában az is jó, vagy megteheted nálunk TFCD fotózásokon keresztül. Ha voltál már 2-3 fotózáson, attól még nem vagy gyakorlott modell,de már van egy kis tapasztalatod arról, milyen is egy fotózás.

Ha viszont nincs annyi odaadásod, türelmed és alázatod a modellkedés iránt, hogy ezen a szinten túllépj, akkor nem ajánljuk neked, hogy elkezdj modellkedni.

Folyamatosan keresünk lányokat, akik kedvtelésből modellkednének, vagy az a céljuk, hogy később profi fotómodellé váljanak és ezzel pénzt keressenek. Tagjaink évek alatt összegyűlt tapasztalata segít abban, hogy ezt a célodat elérhessed. Több modell kezdte velünk a pályafutását, tanulta meg a fotómodellkedés alapjait tőlünk, akik már külföldön dolgoznak és meg is élnek ebből.

Lehetőséged lesz megbízható és rutinos fotósokkal együtt dolgozni, gyakorlottabb modellektől tanulhatsz. Eleinte TFCD fotózásokon, ha ügyes vagy és tehetséges a későbbiekben honorárium ellenében is. Gyakorló fotózásainkon és táborainkban elsajátíthatod a modellkedés alapjait, az alap viselkedési normákat, felkészítünk a modellvilág buktatóira. Rengeteg információhoz juthatsz ügynökségekkel, fotósokkal, lehetőségekkel, modellmunkákkal kapcsolatban és ezzel felkészítünk téged a későbbi modelléletre. Nem mellesleg ismertségre és rengeteg hasznos kapcsolatra teszel szert, rengeteg jó képpel gazdagodsz. Nem lesz szükséged rá, hogy több mint 100.000 forintért egy ügynökség készítse el rólad az induló portfóliódat. Viszont szükséged lesz a nálunk megszerzett tapasztalatokra és ismeretekre, hogy a későbbiekben egy ügynökségnél megfelelően tudd képviselni a saját érdekeidet.

Saját weboldalunkon, közösségi portálunkon, média felületeinken, a fotósaink weblapjain és publikálásaiban komoly megjelenési lehetőséget biztosítunk számodra. Publikálásainkat több száz fotós követi figyelemmel, így modellként felkéréseket is kaphatsz, ha munkáid felkeltik az érdeklődésüket. Azokat a modelleket akikkel dolgoztunk, megtalálod a közösségi portálokon. Bátran kérj referenciát és véleményeket rólunk!

Modellnek 18.-ik életévüket betöltött jelentkezőket várunk. Ez azért fontos, hogy te önállóan aláírhassad a fotózásokhoz készülő modellszerződést. Lehetsz teljesen kezdő, aki most kóstolna bele a modellkedésbe. Lehetsz már gyakorlattal rendelkező, aki a közösségünkön keresztül szeretne tovább fejlődni és lehetőségekhez jutni.

Összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, ha komolyan gondolod, hogy modellkedéssel szeretnél foglalkozni. Katt ide!

Ha érdekelnek ezek a lehetőségek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot: