Évadnyitó TFCD nap Pilismaróton

Ismét szeretnénk megrendezni a korábbi években sikeres évadnyitó nyílt napunkat. 2017. május 27-én egész napos fotózást szervezünk a pilismaróti hajótemetőbe. A rendezvény célja elsősorban ismerkedés, kapcsolatépítés és örömfotózás. Nem csak klubunk tagjait várjuk, hanem mindenkit, aki szeretne fotózni, modellkedni, sminkelni vagy egyszerűen csak egy jót beszélgetni, kikapcsolódni. A rendezvény 12077210_1267265889969336_731706463_nteljesen ingyenes! Megismerkedhetsz az Egyesületünkkel, lehetőséged lesz TFCD fotózni és modellkedni is.

A rendezvényt évek óta megtartjuk, jó hangulatú és kiváló ismerkedési lehetőséget biztosít mindenkinek.

Smink: Célszerű magatokkal hozni alap sminkkészletet, hogy bármi is lesz, tudjatok magatokon segíteni. Amennyiben a modellek és fotósok egyértelműen igénylik, felkérünk sminkeseket a közreműködésre, de akkor nekik egy baráti árat legalább össze kell dobni. A sminkköltség nem szokott ilyen esetekben sem egy ezres fölé menni, ha összedobjuk. Nem tétel…

Találkozás: délelőtt 15 órakor Pilismaróton az Esztergomi út és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán lévő bolt előtti parkolóban. Ez nagyjából a falu közepe. Onnan megyünk ki a partra, a később érkezők ott találnak meg minket.

Ha bármi kérdésed van, vagy további információra van szükséged, keress minket bátran ! Jelentkezni tudsz a kontakt formulánkon, vagy Rózsavölgyi Gábornál rozsavolgyi.gabor@modellfotosok.hu ( tel: +30/560-2108 ).