Casting – Modellfotózás

Modellfotózás 30+Kezdő modellek részére casting-fotózást szervezünk Budapesten a Terem22 műteremben. Ennek időpontja 2015. október 31. A fotózáson kívül szóbeli interjú is része a modellek jobb megismerésének. A jelentkezők közül az általunk kiválasztott lányoknak lehetőséget kínálunk, hogy adatbázisunkban megjelenjenek, ezáltal elindíthassák modell karrierjüket. A castingon elkészült anyagoknak megjelenési lehetőséget biztosítunk, ezáltal megtalálják őket azok a fotósok, akikkel együtt dolgozhatnak.

A castingokon egyesületünk tagjai által felfedezett modellek közül többen már nemzetközi környezetben dolgoznak és meg is élnek belőle. Ehhez, ha tehetséges és szorgalmas vagy tanulási lehetőséget is biztosítani tudunk. Ezért külön fizetned nem kell!!!!!

Szervezünk fotós táborokat, workshopokat, ahol kapcsolatokat építhetsz és tanulhatsz, amellett, hogy a referencia anyagod is bővülhet.

A fotózás időpontja október 31. Ha elmúltál 18 éves, jelentkezni itt tudsz. Kérünk, a jelentkezésnél említsed meg, hogy a castingra jeletkezel. A jelentkezésed után meg fogunk e-mailben keresni és néhány dolgot még pontosítunk veled.