Adriai fotóstáborok

2018.-ban két alkalommal szeretnénk lehetőséget biztosítani Horvátországban tengerparti akt és glamour fotózásra. A fotózásokat 4 fotós és 2 modell arányban szeretnénk megrendezni.

A táborok időpontjai:

2018. augusztus 26.- 29.

2018. augusztus 29- szeptember 1.

A táborok modelljeinek rövid bemutatását később megnézheted.

IMG_4761Az aktmodellek beosztása – A modellek két táborban vesznek részt egymás után. A beosztás úgy lesz elkészítve, hogy a modellek részére pihenésre, strandolásra is lesz lehetőség. Mindkét táborban a következők szerint fotózunk: 1 nap megérkezés, 2-3.-ik nap fotózás ( napi 2 ), 4.-ik nap az első tábor fotósainak hazautazása, a második érkezése ( modelleknek pihenőnap ), 5-6.-ik nap fotózás, 7.-ik nap strandolás, hazautazás. Az aktmodellek részére a szállás, utazás költségét térítjük, ezen felül díjazásban is részesülnek majd.

A modellek utazását a megszokott módon szervezetten oldjuk meg. Természetesen a fotós-modell arányt úgy alakítjuk ki, hogy lehessen szép képeket készíteni, de senkit se hajtsunk túl.

A fotósokat a szállás-útiköltségen felül a modelleknek fizetendő gázsi terheli még. A szállás és modell költségek összege fotósonként egy táborban körülbelül kb. 72.500 Ft. Fontos tudnod, hogy a modelldíjért minden modellel készíthetsz képeket – mindegyikkel 2-2 alkalommal -, viszont figyelned kell arra, hogy a többieknek is legyen lehetőségük erre. Egy modellel egyszerre maximum két fotós dolgozhat majd. A modellek időbeosztását segítünk megszervezni. Erre fogunk táblázatot biztosítani, hogy mindenki átláthassa a foglalt és a szabad időpontokat.

Várható költségek – A szállás Rab-szigetén Lopárban lesz. Az apartmanban a konyha is jól felszerelt, ugyanúgy lehet étkezni, mint otthon. Ez nyilván csökkentheti a költségeket, de egy éttermi ebéd vagy vacsora nagyjából 8-13 euro-ba kerül, nem vészes. Ezért az ott tartózkodás költsége széles skálán mozoghat, de 15-20 ezerből is kényelmesen megúszható ésszerű gazdálkodással. Így számolva fotósok részére aLopar-apartmanház tengerparti aktfotózás már 90.000 Ft-ból megvalósítható. Ezek értelemszerűen tájékoztató jellegű értékek (de több éves tapasztalatainkon alapulnak), egyéni költekezési szokásoktól függően módosulhatnak. Egyesületi fotósként ezekkel a költségekkel számolhatsz. Ha nem vagy Egyesületünk tagja, 8.000 Ft. regisztrációs díj fog még terhelni, melyet az általunk elvégzett szervező munkáért fizetsz részünkre. ( Itt jelentkezhetsz tagnak az Egyesületbe )

Nem aktmodellek jelentkezését is várjuk – Ha szeretnél modellként részt venni a rendezvényünkön, de nem vállalsz aktmodellkedést, erre is van mód. Kezdő modellek részére ez egy kiváló lehetőség, hogy rutint és nem mellesleg akár több portfóliónyi fotóanyagot szerezzenek maguknak, amellett, hogy nyaralnak egy hetet a horvát tengerpart egyik legszebb részén. Nem aktmodellként velünk tartva is bőven lesz alkalmad fotósokkal dolgozni, hiszen közülük nem mindenki dolgozik egyszerre a hivatásos modellekkel és egészen biztosan nagyon szívesen készítenének képeket más modellekről is, természetesen csak olyanokat, amilyet te is szeretnél. Annyit kérünk csak tőled, hogy naponta legalább 4 órát tölts el modellkedéssel, ezen felül annyit strandolsz az egyhetes időtartam alatt, amennyit csak szeretnél. Ha van kedved ezen felül is modellkedsz, csak tőled függ, hogyan osztod be az idődet ott. Amennyiben ilyen feltételek mellett tartasz velünk, a költségeidet magad állod, ezek várható mértéke egy hétre kb. 50.000 Ft (szállás, útiköltség és reális mennyiségű költőpénz). Ebből attól függően mennyit és milyen hozzáállással modellkedsz térítünk is neked. Ez igen kellemes ár egy hét “adriázásért”…

A modellek és fotósok részére elkészítettünk egy nyilatkozatot, amelyet aláírva kérünk visszaküldeni (szkennelve vagy lefotózva is megfelel). Ebben mindenki elfogadja az abban leírtakat. Így nem kell minden fotósnak minden modellel külön szerződést kötnie, megelőzendő a későbbi vitákat, például a fotók felhasználása kapcsán.

Részvételi feltételek akt modelleknek és aktmodellel dolgozó fotósoknak(csak ennek aláírása után tudsz részt venni a rendezvényen): katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

Részvételi feltételek nem akt modelleknek és nem aktmodellel dolgozó fotósoknak(csak ennek aláírása után tudsz részt venni a rendezvényen): katt ide! A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.

A rendezvényre jelentkezhetsz a kontakt formulánkon keresztül, a rozsavolgyi.gabor@modellfotosok.hu email-címen. A jelentkezéseknél a tábor kezdete előtt hónappal időpontig a klubtagok előnyt élveznek. A jelentkezés onnantól válik érvényessé, ha a szállásköltségből 25.000 Ft-ot átutalsz az Egyesület számlájára ( május 31.-ig). Az átutalt összegről természetesen számlát állítunk ki. Van mód több részletben történő fizetésre, illetve arra is, ha valaki fotósként a modelldíjra szánt összeget szintén előre utalná. Modellektől ugyanígy kérjük a szállásköltséget előre utalni, mert csak így biztosítható, hogy valaki ne mondja le két nappal az utazás előtt a részvételét, amikor már nem tudnánk helyette találni mást. Természetesen ezt ott visszaadjuk a modell díjadon felül. Tapasztalataink szerint van idő pihenésre is egy ilyen rendezvényen.