Rendezvényeink – Magyar Modellfotós Klub

Soron következő rendezvényeink, amelyekre lehet jelentkezni:


Gomb Szipál fotószombat 1711

Többféle programot és fotózási lehetőséget tervezünk 2017 folyamán a budapesti műtermes fotózásoktól adriai tengerparti fotózásig bezárólag. Néhány helyen még dátumok nélkül egy listát adunk közre, hogy mire számíthattok és várjuk a véleményeteket is ezekkel kapcsolatban.

  • 2017. április 22-23. divat, glamour és akt fotózás egy luxus villában
  • 2017. június 23-27. és június 27-július 1. divat, glamour és akt fotózás az Adrián, Horvátországban
  • 2017. július 22-23. egész hétvégés fotózás vitorlás hajón a Balatonon
  • 2017. augusztus 25-29. és augusztus 29-szeptember 2. divat, glamour és akt fotózás az Adrián, Horvátországban
  • 2017. szeptember 30. fotózás egy üvegfúvó műhelyben
  • folyamatosan fotószombatok 1-2 havi rendszerességgel

A rendezvények célja alapvetően az alkotás jó hangulatban, de lesz alkalom teljesen kezdő, a modellkedés iránt éppen csak érdeklődni lányokkal történő fotózástól kezdve a profi aktmodellekkel végzett munkákig mindenre. Ugyanígy az egynapos rendezvényektől az egész hétvégéseken át akár az egyhetes fotótúráig minden időtartamban széles választékot kínálunk. Az egyes rendezvények költségvonzata is változó mértékű. A rendezvényeket nonprofit módon, csak a költségek megtérítésével szervezzük és igyekszünk mindig a alacsonyan tartani a kiadások mértékét.

A rendezvényeken minden résztvevőt szívesen látunk, aki elfogadja a modellfotózásra vonatkozó etikai alapelveinket és az adott rendezvényre vonatkozó kiírásunkat, valamint erről alá is ír egy erre vonatkozó nyilatkozatot. Erre a későbbi viták elkerülése miatt szükség van a tapasztalataink szerint. Ez védi a fotóst és a modellt is, illetve tisztázza a képek felhasználhatóságát és hasonló dolgokat. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.