Rendezvényeink – Magyar Modellfotós Klub

Soron következő rendezvényeink, amelyekre lehet jelentkezni:

Fotózás a Lightroom fotóstúdióban 2024.04.06.

Többféle programot és fotózási lehetőséget tervezünk 2024 folyamán a budapesti műtermes fotózásoktól adriai tengerparti fotózásig bezárólag. Ez egyenlőre még egy tervezet, hogy mire számíthattok és várjuk a véleményeteket is ezekkel kapcsolatban.

   • Januártól májusig és októbertől decemberig Fotószombatok
   • A Fotószombatokkal párhuzamosan Szipál Péter tagjaink számára ingyenes előadásai
   • Egyes Fotószombatok Szipál Péter workshopként kerülnek megrendezésre
   • A nyári rendezvényeink most vannak szervezés alatt

A rendezvények célja alapvetően az alkotás jó hangulatban, de lesz alkalom teljesen kezdő, a modellkedés iránt éppen csak érdeklődni lányokkal történő fotózástól kezdve a profi aktmodellekkel végzett munkákig mindenre. Ugyanígy az egynapos rendezvényektől az egész hétvégéseken át akár az egyhetes fotótúráig minden időtartamban széles választékot kínálunk. Az egyes rendezvények költségvonzata is változó mértékű. A rendezvényeket nonprofit módon, csak a költségek megtérítésével szervezzük és igyekszünk mindig a alacsonyan tartani a kiadások mértékét.

A rendezvényeken minden résztvevőt szívesen látunk, aki elfogadja a modellfotózásra vonatkozó etikai alapelveinket és az adott rendezvényre vonatkozó kiírásunkat, valamint erről alá is ír egy erre vonatkozó nyilatkozatot. Erre a későbbi viták elkerülése miatt szükség van a tapasztalataink szerint. Ez védi a fotóst és a modellt is, illetve tisztázza a képek felhasználhatóságát és hasonló dolgokat. A modellek nem köthetnek külön szerződést a fotósokkal a rendezvényen készült képekkel kapcsolatban. A modellek díjazása a mellékelt feltételek alapján kerül megállapításra, a feltételek aláírásával elfogadják a publikálási feltételeket is. Ezek a feltételek érvényesek minden résztvevőre.