Partnerprogram – cégek részére

Immár sok évet eltöltve a modellfotózás és úgy általában a fotózás világában, a fotósoknak és modelleknek szentelt weboldalak üzemeltetésében kialakult egy olyan partnerprogram szisztéma képe bennünk, ami talán minden korábbinál korrektebb módon tud működni. Általában partnerprogramot az interneten szolgáltatásokat kínáló cégek, webshopok kínálnak azon weboldalak számára, amelyek – remélhetőleg – számukra releváns forgalommal rendelkeznek. A különböző banner-ek és más promóciós eszközök kihelyezését követően pedig egy követőkód használatával regisztrálható, ha tőlük érkezett vásárló, amelynek vásárlása után a partnerprogramot üzemeltető cég jutalékot fizet a programban részt vevő weboldal üzemeltetőjének. Ez egy jó rendszer, de mivel a magyar piac kicsi, a legtöbb webshop és szolgáltató nem használ ilyet, nem fordít energiát és erőforrásokat egy partnerprogram kialakítására. A mi működési elvünk viszont más rendszeren alapszik. Mi nonprofit szervezet vagyunk és a tagjaink részére szeretnénk előnyöket nyújtani, ez lehetőséget biztosít rá, hogy egy partnerprogram előnyeit tagjaink és partnercégeink egyaránt élvezhessék, igen egyszerű módon.

Partnerprogramunkban bemutatkozási lehetőséget szeretnénk nyújtani olyan cégeknek, szervezeteknek és magánszemélyeknek, akiknek a tevékenysége a fotózáshoz kapcsolódik. Várjuk fotós termékeket kínáló webáruházak, fotóstúdiók, sminkesek, fodrászok, de akár profi modellek jelentkezését is, akik partnerprogram szolgáltatásunk keretében kínálhatják szolgáltatásaikat és termékeiket nem csak a Magyar Modellfotós Klub tagjainak, de oldalunk minden látogatójának egyaránt. Cserébe egy dolgot kérünk, hogy a tagsági kártyájukat felmutató tagjainknak kedvezményt biztosítsanak, amennyiben azok náluk vásárolnak, igénybe vesznek valamilyen szolgáltatást. Ennek mértékét a partnerprogramban részt vevő cég, szolgáltató maga határozza meg, mi pedig feltüntetjük a Partnercégeket bemutató oldalunkon. Mivel nagyjából mindenkit jó érzéssel tölt el, ha kedvezményt kap vásárláskor, nagy a valószínűsége, hogy az ott megjelenő cégek kínálatát kiemelt figyelemmel kísérik tagjaink, ha szükségük van valamire.

A megjelenéshez partnereinktől egy 728×90-es méretű szabványméretű banner-t kérünk és egy rövid, szöveges leírást, hogy mit kínálnak, illetve milyen és mennyi kedvezményt tudnak tagjaink számára biztosítani. Ezt a kedvezményt – a tagsági kártya bemutatása után – csak az ő részükre kell adniuk, minden egyéb, általunk generált forgalom és vásárlás egyfajta „bónuszként” fog jelentkezni náluk. Mivel oldalunkat valószínűleg igen sokan fogják böngészni, akik nem tagok, csak nézelődnek nálunk, ez sem elhanyagolható szempont, főként webáruházak tekintetében.

A partnerprogramba jelentkezéshez katt ide!

A kedvezmény igénybevételére jogosult tagjaink.