Magunkról

A Magyar Modellfotós Klub az ország első és legnagyobb modellfotózással foglalkozó egyesülete. Miért hoztuk létre és mik a céljaink ?

Hosszú évek tapasztalata alapján kialakult bennünk az, hogy mire van szükségünk, milyen mentalitású és viselkedésű emberekkel szeretnénk dolgozni és kik közé szeretnénk tartozni. Klubunk a modellfotózással foglalkozók korrekt és igényes közössége. Olyanoké, akik meg szeretnék osztani munkáikat a hasonló érdeklődésűekkel, tanulni szeretnének. Akik egy alkotó és építő légkörben, egymást tisztelők társaságához szeretnének tartozni és a modellfotózás örömét egy ilyen közösségben szeretnék megélni. Tagjaink fotósok, modellek, sminkesek, fodrászok és a modellfotózás iránt érdeklődő, azt művelő emberek. Az, hogy ezt hobbiként űzik, nem zárja ki azt természetesen, hogy kiemelkedő szintű munkák szülessenek.

Várunk tagjaink közé olyanokat, akiknek ez tetszik és szeretnék megtalálni azt a közösséget, ahol a modellfotózással kapcsolatos szenvedélyüknek élhetnek.

Mit kínálunk ? Mindenekelőtt egy olyan közösséget, ahol alkothatsz, ahol segítjük egymást, fejlődhetsz és jó barátokra találhatsz. Ehhez egy zárt közösségi fórumot, publikálási lehetőséget és egy olyan közösséget, akik egymás tehetségének és tudásának építésén dolgoznak. Egyesületi tagként regisztrációs díj nélkül részt vehetsz az összes rendezvényünkön, kedvezményeket kapsz a partnerprogramban részt vevő cégektől és szolgáltatóktól, weboldalunkon keresztül növelheted saját weboldalad látogatottságát.

Ha fotós vagy:

Nálunk szabadon publikálhatsz, nem kell félned attól hogy az nem felel meg a legnagyobb közösségi médium szabályzatában foglaltaknak, ezért esetleg irigyed vagy rosszakaród jelent és emiatt törlik a legjobban sikerült alkotásaidat.

Ha van saját weboldalad, kitesszük annak linkjét. Kereső optimalizált weboldalunknak köszönhetően a saját oldalad látogatottsága is növekedni fog.

Tagjaink részére létrehozott hozzánk csatlakozott modellek, sminkesek adatlapjait, adatbázisát.       

Fotós táborokat, workshopokat.

Fejlődési és tanulási lehetőséget tapasztaltabb fotósoktól, kezdő fotósoknak is.

Modelleknek:

A referencia anyagodnak megjelenési lehetőséget, ezáltal megtalálnak azok a fotósok, akikkel együtt dolgozhatsz.

Tagjaink olyan fotósok, akik elfogadták etikai és viselkedési szabályzatunkat emiatt nyugodtan dolgozhatsz velük.

Tanulási lehetőséget. A tagjaink által felfedezett modellek közül többen már nemzetközi környezetben dolgoznak és meg is élnek belőle.

Fotós táborokat, workshopokat.

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, érdeklődj és keress bátran minket! klikk ide

A 2018 évi pénzügyi beszámolónk itt elérhető: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

A 2017 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

A 2016 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

A 2015 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Tagságunk névsora