Magunkról

A Magyar Modellfotós Klub az ország első és legnagyobb, kifejezetten modellfotózással foglalkozó fotós egyesülete.

 

Tagjaink jelentős része már jó ideje foglalkozik modellfotózással és az évek során kialakult bennünk egy kép, hogy milyen mentalitású és viselkedésű emberekkel szeretnénk egy közösségbe tartozni, hogy kikkel szeretnénk közösen dolgozni. Egyesületünk a modellfotózással foglalkozó, munkájukra igényes, korrekt fotósok közössége, olyan embereké, akik szeretnék megmutatni munkáikat a hasonló érdeklődéssel rendelkezők számára, valamint olyanoké, akik szívesen tanulnának az esetlegesen tapasztaltabb tagoktól. Igyekszünk alkotó és építő légkört teremteni, hogy együtt, közösen fejlődhessünk.

 

Szívesen várunk tagjaink közé olyan embereket, akik szeretnének egy olyan közösséghez tartozni, ahol megvalósíthatják a modellfotózással kapcsolatos elképzeléseiket, ötleteiket.

 

Mit tudunk ajánlani számodra? Mindenek előtt egy alkotó, építő közösséget, ahol tanulhatsz, fejlődhetsz, ahol a tagok segítik egymást, egy olyan helyet, ahol akár új barátokra is találhatsz. Tagjaink számára publikálási lehetőséget biztosítunk különböző online felületeinken, egyesületi tagként részt vehetsz rendezvényeinken (oktatás, workshop), valamint kedvezményekben is részesülhetsz a partnerprogramunkban részt vevő cégektől, szolgáltatóktól.

 

Ha fotós vagy:
Nálunk szabadon publikálhatsz, nem kell tartanod attól, hogy munkád nem felel meg a legnagyobb közösségi oldalak irányelveinek. Ha rendelkezel saját weboldallal annak linkjét közzé tesszük oldalainkon így kereső optimalizált weboldalunknak köszönhetően növelheted saját oldalad látogatottságát is. Kezdő fotósoknak fejlődési, tanulási lehetőséget biztosítunk tapasztaltabb tagjaink segítségével.

 

Ha modell vagy:
Megjelenést biztosítunk a referencia anyagodnak, ezáltal megtalálhatnak azok a fotósok, akik szeretnének veled együtt dolgozni. Tagjaink olyan fotósok, akik elfogadták etikai kódexünket, ez garantálja, hogy semmilyen negatív élmény ne érjen a munka során. Valamint az általunk szervezett fotózásokon, workshopokon tanulásra, gyakorlásra is van lehetőséged.

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, érdeklődj és keress bátran minket! klikk ide

A 2020 évi pénzügyi beszámolónk itt elérhető: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

A 2019 évi pénzügyi beszámolónk itt elérhető: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

A 2019 évben kapott Szja 1% felhasználásának elszámolása: 1, 2, 3,

A 2018 évi pénzügyi beszámolónk itt elérhető: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

A 2018 évben kapott Szja 1% felhasználásának elszámolása: 1, 2, 3.

A 2017 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

A 2016 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

A 2015 évi pénzügyi beszámolónk elérhető itt: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Tagságunk névsora