2016 Soproni fotós tábor modelljei

Szeretnénk néhány képpel és rövid ismertetővel bemutatni nektek a lányokat, akik a soproni villás fotózás modelljei lesznek:

Audrey2Audrey: Gyakorlott pin-up modell. Ezen kívül dolgozhattok vele glamour-fehérneműs, illetve félakt és akt fotózásokon is. A táborban, mint térítéses modell vesz részt a kiírásnak megfelelő feltételekkel.

Audrey1  Audrey4  Audrey3

Franciska1Franciska: kezdő modell, néhány fotózással a háta mögött. Divat és glamour-fehérneműs fotózásokat vállal. TFCD modellként lesz jelen a rendezvényen.

Franciska2  Franciska3  Franciska4

Kata1Kata: Gyakorlott akt modell. Térítéses modellként dolgozik majd a rendezvény leírásában megtalálható feltételekkel. Glamour-fehérneműs, félakt, akt és erotikus képekhez fog modellt állni.

Kata2  Kata3  Kata4

Niki1Niki: Gyakorlott akt modell. A táborban térítéses modellként vesz részt a kiírásnak megfelelő feltételekkel. Glamour-fehérneműs, félakt és akt kategóriákban készíthettek róla képeket.

Niki2  Niki3  Niki4


Vivien2Vivi:
Több fotózáson és szépségversenyen is részt vett már, TFCD modellként jön a rendezvényünkre. Divat és glamour-fehérneműs képekhez fog modellt állni.

Vivien1  Vivien3  Vivien4

Zsofi01Zsófi: Sokunk által ismert gyakorlott aktmodell. Szombaton és vasárnap lesz velünk a rendezvényen. Térítéses aktmodellként vesz részt a táborban a kiírásban meghirdetett feltételek szerint. Glamour-fehérneműs, félakt és akt képeket készíthettek vele.

Zsofi02 Zsofi03 Zsofi04

 

Összesen kilenc fotózási alkalmat szervezünk meg minden modellel. Természetesen az előre meghirdetett alkalmakon kívül is meg lehet velük beszélni munkákat. A közelben található Sopron belvárosa, a Fertő tó, a Fertőrákosi kőfejtő. Naplementés fotózást is szervezhettek, a Fertő tavon nagyon szép táj vár ehhez benneteket.

A megszervezett fotózások maximum 2 órásak lesznek. Itt párban, vagy egyénileg lehet fényképezni, a térítéses modellek egy 2 órás fotózásért 10.000 forintot kapnak. Ha ketten fotóztok, természetesen ez fejenként akkor 5-5.000 forint.  A két óra úgy is beosztható, hogy egy órát egyik -, a másik órát pedig a másik fotós fényképezi.

Pénteken 12:00, 15:00 és 18:00 óra,

szombaton 9:00, 12:00, 15:00 és 18:00 óra,

vasárnap pedig 9:00 és 12:00 óra a szervezett fotózások kezdeti időpontjai.

 

 

 

Ehhez nem lehet hozzászólni.